Det væsentlige om os

Igennem mange år, har vi i AnaBasis indsamlet viden omkring jord. Ikke bare hummusindhold, men også hvordan vi kan hjælpe andre med at forbedre deres jord.

Vi har som mission at bidrage med vores viden der hvor den kan gøre en forskel. Og det er hos alle der i deres hverdag arbejder med jord, enten på hobbyplan eller professionelt. 

Vi har udviklet et kursus for dig der gerne vil vide mere, og styre din læringsproces selv. Det kan du læse mere om ved, at trykke på knappen under her. 

Læs mere.

Hvad vi kan

I ANABASIS arbejder vi for at hjælpe jordejeren med at forbedre sin jords frugtbarhed. Ved at flytte sin tænkning fra fokus på løbende næringsstoftilførsel til fokus på humusopbygning, så kan jordbrugeren opnå langt bedre afgrøder og udbytte, samtidig med han reducerer behovet for vanding, pesticider, jordbearbejdning og gødning. Blot ved at justere sine arbejdsprocesser kan jordbrugeren sikre, at han opbygger humus og arbejder med naturen, i stedet for imod den. Humusforståelse er nøglen til at skabe en frugtbar jord og i ANABASIS formidler vi forskningsresultater, viden og løsninger til dig, så du kan gøre det så hurtigt og effektivt som muligt.

Hvem vi er

ANABASIS er stiftet af Jasper Fundal Månsson og Erling Fundal på baggrund af Erling Fundal’s forskningsresultater indenfor kompostering og humusanalyser. Erling Fundal er uddannet geolog, har forsket i cementindustrien og drevet selvstændig virksomhed i Fundal Consult – Laboratorium for Materialeforskning. I et privat, selvejet laboratorium driver ANABASIS i dag fri og uafhængig forskning på humusopbygning, jord og landbrugsprocesser, som derefter formidles online.